Bosons Byrå

Bosons byrå drivs av Pia Boson sedan 20 år tillbaka och har ett hållbart perspektiv sedan starten 1998.

Mer än 30 års erfarenhet av planering av företags och organisationers  marknadskommunikation.

Författare till handboken om marknadskommunikation, Hållbar marknadskommunikation, utgiven på Liber förlag. Boken nominerades till Årets Marknadsföringsbok av Sveriges Marknadsförbund och har använts som kurslitteratur på Berghs School of Communication.

Bland nuvarande och tidigare uppdragsgivare finns: Choice Hotels, Hertz, KalixTele24, Parmaco, Polarbröd, Svegro, Svenska Sällskapet för Medicinsk Forskning, SSMF, med flera.

Har skrivit flera rapporter för Ungdomsbarometern och varit projektledare för Dagens Industris uppslagsverk inom marknadsföring, Business-to-Business Pocket.

Initiativtagare till Firma Uno och Seniorkonsult Direkt, som drivs tillsammans med entreprenören Eva Albäck.

Webbadress

www.bosonsbyra.se

Adress

Postadress: Sjövägen 2, 645 62 STALLARHOLMEN
Kontaktperson: Pia Boson
e-post: pia@bosonsbyra.se
Direkt: 0709-94 40 47


Media Audit Guide
Utgiven av Sveriges Annonsörer i samförstånd med Sveriges Mediebyråer
För att ge extra fokus och belysa frågor som handlar om auditörena har Sveriges Annonsörer satt ihop en kort och enkel guide som förklarar hur en auditör bör vara sammansatt. Vad som krävs av dem, samt vilka metoder, processer och datakällor som behövs för att de ska kunna utöva sina tjänster. Sveriges Annonsörer har skrivit guiden i enlighet med riktlinjer från WFA, World Federation of Advertisers (WFA) och i samförstånd med oss på Sveriges Mediebyråer.
Läs mer
KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer