Bosons Byrå

Bosons byrå drivs av Pia Boson sedan 20 år tillbaka och har ett hållbart perspektiv sedan starten 1998.

Mer än 30 års erfarenhet av planering av företags och organisationers  marknadskommunikation.

Författare till handboken om marknadskommunikation, Hållbar marknadskommunikation, utgiven på Liber förlag. Boken nominerades till Årets Marknadsföringsbok av Sveriges Marknadsförbund och har använts som kurslitteratur på Berghs School of Communication.

Bland nuvarande och tidigare uppdragsgivare finns: Choice Hotels, Hertz, KalixTele24, Parmaco, Polarbröd, Svegro, Svenska Sällskapet för Medicinsk Forskning, SSMF, med flera.

Har skrivit flera rapporter för Ungdomsbarometern och varit projektledare för Dagens Industris uppslagsverk inom marknadsföring, Business-to-Business Pocket.

Initiativtagare till Firma Uno och Seniorkonsult Direkt, som drivs tillsammans med entreprenören Eva Albäck.

Webbadress

www.bosonsbyra.se

Adress

Postadress: Sjövägen 2, 645 62 STALLARHOLMEN
Kontaktperson: Pia Boson
e-post: pia@bosonsbyra.se
Direkt: 0709-94 40 47


VAR EN DEL AV FÖRÄNDRINGEN
Delta i global undersökning om mångfald & inkludering
Måndag 21 juni sjösätter The World Federation of Advertisers (WFA) världens första globala studie av mångfald, rättvisa och inkludering i marknads- och kommunikationsbranschen. Syftet är att få in ett stort och konkret underlag till det fortsatta arbetet med att skapa förbättringsåtgärder inom dessa områden. Med anledning av undersökningn går Sveriges Annonsörer, SWEDMA, KOMM, Sveriges Mediebyråer, IAB, All of Us, Swedish Content Agencies samman i ett gemensamt upprop till alla anställda i branschen att svara på undersökningen. Totalt deltar 27 länder i studien.
Läs mer