Captivate

Vi är en ny fullservicemediebyrå med ambition att driva tillväxt för ditt företag och öka värdet av ditt varumärke genom insikter kring din affär, marknad och målgrupp i kombination med förmågan att fånga och skapa intresse för dina produkter.

Vi vill utmana de existerande mediebyråerna på marknaden och göra saker annorlunda med ambitionen att alltid försöka göra mer. Om det görs på rätt sätt så kan vi skapa mervärde i den taktiska implementeringen vilket resulterar i effektiviseringar av medieinvesteringarna för dig som kund.

Med vår mångåriga erfarenhet så har vi möjligheten att fånga de möjligheter som uppkommer i både relationen med medieägare och dina konkurrenters reklaminvesteringar. Med ett brett nätverk med marknadens vassaste specialister så har vi möjligheten att anpassa vårt erbjudande efter dina behov.

Vi hörs!

Webbadress

www.captivatemedia.se

Adress

Captivate AB
Engelbrektsgatan 5 4TR
114 32 Stockholm

Kontaktpersoner

Daniel Nellhard
E-post: daniel@captivatemedia.se
Mobilnummer: 070 488 67 23

Peter Pettersson
e-post: peter@captivatemedia.se
Mobilnummer: 070 034 01 30


Media Audit Guide
Utgiven av Sveriges Annonsörer i samförstånd med Sveriges Mediebyråer
För att ge extra fokus och belysa frågor som handlar om auditörena har Sveriges Annonsörer satt ihop en kort och enkel guide som förklarar hur en auditör bör vara sammansatt. Vad som krävs av dem, samt vilka metoder, processer och datakällor som behövs för att de ska kunna utöva sina tjänster. Sveriges Annonsörer har skrivit guiden i enlighet med riktlinjer från WFA, World Federation of Advertisers (WFA) och i samförstånd med oss på Sveriges Mediebyråer.
Läs mer
KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer