Captivate

Vi är en ny fullservicemediebyrå med ambition att driva tillväxt för ditt företag och öka värdet av ditt varumärke genom insikter kring din affär, marknad och målgrupp i kombination med förmågan att fånga och skapa intresse för dina produkter.

Vi vill utmana de existerande mediebyråerna på marknaden och göra saker annorlunda med ambitionen att alltid försöka göra mer. Om det görs på rätt sätt så kan vi skapa mervärde i den taktiska implementeringen vilket resulterar i effektiviseringar av medieinvesteringarna för dig som kund.

Med vår mångåriga erfarenhet så har vi möjligheten att fånga de möjligheter som uppkommer i både relationen med medieägare och dina konkurrenters reklaminvesteringar. Med ett brett nätverk med marknadens vassaste specialister så har vi möjligheten att anpassa vårt erbjudande efter dina behov.

Vi hörs!

Webbadress

www.captivatemedia.se

Adress

Captivate AB
Engelbrektsgatan 5 4TR
114 32 Stockholm

Kontaktpersoner

Daniel Nellhard
E-post: daniel@captivatemedia.se
Mobilnummer: 070 488 67 23

Peter Pettersson
e-post: peter@captivatemedia.se
Mobilnummer: 070 034 01 30


VAR EN DEL AV FÖRÄNDRINGEN
Delta i global undersökning om mångfald & inkludering
Måndag 21 juni sjösätter The World Federation of Advertisers (WFA) världens första globala studie av mångfald, rättvisa och inkludering i marknads- och kommunikationsbranschen. Syftet är att få in ett stort och konkret underlag till det fortsatta arbetet med att skapa förbättringsåtgärder inom dessa områden. Med anledning av undersökningn går Sveriges Annonsörer, SWEDMA, KOMM, Sveriges Mediebyråer, IAB, All of Us, Swedish Content Agencies samman i ett gemensamt upprop till alla anställda i branschen att svara på undersökningen. Totalt deltar 27 länder i studien.
Läs mer