Local Planet Media

Local Planet Media är den lite mindre systerbyrån till den prisbelönta byrån Tre Kronor Media. Vi delar samma DNA, och vill med engagemang och passion hjälpa våra kunder och partners ta fram kostnadseffektiva medieköp och strategier.

Som fullservicebyrå skapar Local Planet Media tillsammans med sina kunder och partners kostnadseffektiva medieköp och strategier, oavsett typ av media. I ett komplext medielandskap så blir utmaningen inte bara att hitta målgruppen, utan även att effektivt kommunicera med dem. Med vår erfarenhet, nära samarbete med media, kunskap, och de rätta verktygen säkerställer vi bästa effekt och resultat.

Webbadress

www.localplanetmedia.com

Adress

Local Planet Media
Besöksadress: Hovslagargatan 5
Postadress: Box 3061
103 61 Stockholm
Växel: 08-660 73 33

Kontaktperson: Filip Scheja
e-post: Filip.scheja@localplanetmedia.se
Mobil: 0708179046


Media Audit Guide
Utgiven av Sveriges Annonsörer i samförstånd med Sveriges Mediebyråer
För att ge extra fokus och belysa frågor som handlar om auditörena har Sveriges Annonsörer satt ihop en kort och enkel guide som förklarar hur en auditör bör vara sammansatt. Vad som krävs av dem, samt vilka metoder, processer och datakällor som behövs för att de ska kunna utöva sina tjänster. Sveriges Annonsörer har skrivit guiden i enlighet med riktlinjer från WFA, World Federation of Advertisers (WFA) och i samförstånd med oss på Sveriges Mediebyråer.
Läs mer
KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer