Local Planet Media

Local Planet Media är den lite mindre systerbyrån till den prisbelönta byrån Tre Kronor Media. Vi delar samma DNA, och vill med engagemang och passion hjälpa våra kunder och partners ta fram kostnadseffektiva medieköp och strategier.

Som fullservicebyrå skapar Local Planet Media tillsammans med sina kunder och partners kostnadseffektiva medieköp och strategier, oavsett typ av media. I ett komplext medielandskap så blir utmaningen inte bara att hitta målgruppen, utan även att effektivt kommunicera med dem. Med vår erfarenhet, nära samarbete med media, kunskap, och de rätta verktygen säkerställer vi bästa effekt och resultat.

Webbadress

www.localplanetmedia.com

Adress

Local Planet Media
Besöksadress: Hovslagargatan 5
Postadress: Box 3061
103 61 Stockholm
Växel: 08-660 73 33

Kontaktperson: Filip Scheja
e-post: Filip.scheja@localplanetmedia.se
Mobil: 0708179046


VAR EN DEL AV FÖRÄNDRINGEN
Delta i global undersökning om mångfald & inkludering
Måndag 21 juni sjösätter The World Federation of Advertisers (WFA) världens första globala studie av mångfald, rättvisa och inkludering i marknads- och kommunikationsbranschen. Syftet är att få in ett stort och konkret underlag till det fortsatta arbetet med att skapa förbättringsåtgärder inom dessa områden. Med anledning av undersökningn går Sveriges Annonsörer, SWEDMA, KOMM, Sveriges Mediebyråer, IAB, All of Us, Swedish Content Agencies samman i ett gemensamt upprop till alla anställda i branschen att svara på undersökningen. Totalt deltar 27 länder i studien.
Läs mer