Smart

Mediestrategi handlar om ett varumärkes kärnvärden, mål och outfit – hur den vill bemöta sina kunder.

Smarta medieval som ger långsiktiga resultat kräver djup och ständigt uppdaterad kunskap.

Vi arbetar i en nära och öppen relation med våra kunder eftersom det ger oss den företagskännedom vi behöver för att hitta rätt mediestrategi och göra rätt medieval.

Vårt arbete börjar när mål och budget ligger klara. Då kan vi skapa förutsättningar för ökad lönsamhet med genomtänkta och långsiktiga mediestrategier. Det är egentligen lika enkelt som smart, vi gör det vi är bäst på och våra kunder kan fortsätta att fokusera på sin kärnverksamhet. Om du anser att det är dyrt att köpa medieutrymme, har du då råd att köpa fel?

Webbadress

www.smartab.eu

Adress

Smart Marknadsföring i Sverige AB
Besöks- och postadress:
c/o TROSS Sverige
Lantmätargränd 59
553 20 Jönköping
Tel: 036-17 29 60
info@smartab.eu

Kontaktperson: Malin Lundberg
Mail: malin@smartab.eu
Tfn nr: 036-17 29 60


Media Audit Guide
Utgiven av Sveriges Annonsörer i samförstånd med Sveriges Mediebyråer
För att ge extra fokus och belysa frågor som handlar om auditörena har Sveriges Annonsörer satt ihop en kort och enkel guide som förklarar hur en auditör bör vara sammansatt. Vad som krävs av dem, samt vilka metoder, processer och datakällor som behövs för att de ska kunna utöva sina tjänster. Sveriges Annonsörer har skrivit guiden i enlighet med riktlinjer från WFA, World Federation of Advertisers (WFA) och i samförstånd med oss på Sveriges Mediebyråer.
Läs mer
KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer