Starcom

Starcom har sedan starten haft en unik kreativ position på den svenska marknaden. Vi har alltid strävat efter att hitta lösningar som skiljer sig från mängden. Nyckeln är att förstå hur konsumenterna beter sig, och därigenom kunna bidra med värde i deras liv. Detta har utvecklats till en process där vi alltid ser till att skapa en upplevelse för konsumenterna. Alla vet idag att det inte räcker med vanlig reklam för att nå ut. Eller snarare in. På global nivå kallar vi oss ”The human experience company” och det är exakt så vi har byggt Starcom i Sverige sedan starten. Nämligen att skapa starka varumärkesupplevelser som bygger på mänskliga insikter. Att tillföra och inte störa.

Webbadress

www.starcom.se

Adress

Starcom Malmö
Besöks- & postadress:
Östra Kanalgatan 6
211 41 Malmö
Växel: 040-660 13 80
Kontaktperson: Charlotte Almlöf
e-post: charlotte.almlof@starcom.se
Direkt: 040-660 13 95

Starcom Stockholm
Besöksadress: Kapellgränd 7
Postadress: Box 21007
116 25 STOCKHOLM
Växel: 08-562 666 00
Kontaktperson: Linda Palmgren
e-post: linda.palmgren@starcomww.com


Media Audit Guide
Utgiven av Sveriges Annonsörer i samförstånd med Sveriges Mediebyråer
För att ge extra fokus och belysa frågor som handlar om auditörena har Sveriges Annonsörer satt ihop en kort och enkel guide som förklarar hur en auditör bör vara sammansatt. Vad som krävs av dem, samt vilka metoder, processer och datakällor som behövs för att de ska kunna utöva sina tjänster. Sveriges Annonsörer har skrivit guiden i enlighet med riktlinjer från WFA, World Federation of Advertisers (WFA) och i samförstånd med oss på Sveriges Mediebyråer.
Läs mer
KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer