Vizeum

Vizeum är mediebyrån som inte startar i media. Vi vill hellre börja med konsumenterna och deras relation till ditt varumärke. Genom att kombinera vår kunskap om grundläggande mänskliga drivkrafter med kunskap om hur vi konsumerar media idag skapar vi effektiva medielösningar för ditt varumärke. På Vizeum prioriterar vi att ha en nära relation till våra kunder och ser dem hellre som samarbetspartners än som bara kunder. En gemensam nämnare för alla våra kunder är att de anser att det nya digitala medielandskapet kräver nya och snabba lösningar.

Vi är en strategisk mediebyrå med Aegis Medias resurser och förhandlingskraft bakom oss och har kontor både i Stockholm och i Göteborg. Om du vill veta mer är det bara att komma förbi så bjuder vi på en kaffe. Varmt välkommen till Vizeum!

Kontakt:
Christine Völcker, christine.voelcker (at) vizeum.com

Webbadress

www.vizeum.se

Adress

 

Vizeum Stockholm
Besöksadress: Åsögatan 108, plan 7
Postadress: Box 4208
102 65 STOCKHOLM
Växel: 08-614 57 00
Kontaktperson: Christine Völcker
e-post: christine.voelcker@vizeum.com

Vizeum Göteborg
Besöksadress: Spannmålsgatan 19
Postadress: Box 11940
404 39 GÖTEBORG
Växel: 031-801 801
Kontaktperson: Christine Völcker
e-post: christine.voelcker@vizeum.com

Vizeum på Facebook: http://www.facebook.com/VizeumSverige
Vizeum på Twitter: http://twitter.com/vizeumsverige


VAR EN DEL AV FÖRÄNDRINGEN
Delta i global undersökning om mångfald & inkludering
Måndag 21 juni sjösätter The World Federation of Advertisers (WFA) världens första globala studie av mångfald, rättvisa och inkludering i marknads- och kommunikationsbranschen. Syftet är att få in ett stort och konkret underlag till det fortsatta arbetet med att skapa förbättringsåtgärder inom dessa områden. Med anledning av undersökningn går Sveriges Annonsörer, SWEDMA, KOMM, Sveriges Mediebyråer, IAB, All of Us, Swedish Content Agencies samman i ett gemensamt upprop till alla anställda i branschen att svara på undersökningen. Totalt deltar 27 länder i studien.
Läs mer