Vizeum

Vizeum är mediebyrån som inte startar i media. Vi vill hellre börja med konsumenterna och deras relation till ditt varumärke. Genom att kombinera vår kunskap om grundläggande mänskliga drivkrafter med kunskap om hur vi konsumerar media idag skapar vi effektiva medielösningar för ditt varumärke. På Vizeum prioriterar vi att ha en nära relation till våra kunder och ser dem hellre som samarbetspartners än som bara kunder. En gemensam nämnare för alla våra kunder är att de anser att det nya digitala medielandskapet kräver nya och snabba lösningar.

Vi är en strategisk mediebyrå med Aegis Medias resurser och förhandlingskraft bakom oss och har kontor både i Stockholm och i Göteborg. Om du vill veta mer är det bara att komma förbi så bjuder vi på en kaffe. Varmt välkommen till Vizeum!

Kontakt:
Christine Völcker, christine.voelcker (at) vizeum.com

Webbadress

www.vizeum.se

Adress

 

Vizeum Stockholm
Besöksadress: Åsögatan 108, plan 7
Postadress: Box 4208
102 65 STOCKHOLM
Växel: 08-614 57 00
Kontaktperson: Christine Völcker
e-post: christine.voelcker@vizeum.com

Vizeum Göteborg
Besöksadress: Spannmålsgatan 19
Postadress: Box 11940
404 39 GÖTEBORG
Växel: 031-801 801
Kontaktperson: Christine Völcker
e-post: christine.voelcker@vizeum.com

Vizeum på Facebook: http://www.facebook.com/VizeumSverige
Vizeum på Twitter: http://twitter.com/vizeumsverige


Media Audit Guide
Utgiven av Sveriges Annonsörer i samförstånd med Sveriges Mediebyråer
För att ge extra fokus och belysa frågor som handlar om auditörena har Sveriges Annonsörer satt ihop en kort och enkel guide som förklarar hur en auditör bör vara sammansatt. Vad som krävs av dem, samt vilka metoder, processer och datakällor som behövs för att de ska kunna utöva sina tjänster. Sveriges Annonsörer har skrivit guiden i enlighet med riktlinjer från WFA, World Federation of Advertisers (WFA) och i samförstånd med oss på Sveriges Mediebyråer.
Läs mer
KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer