Stort intresse för Årets Kampanj – ökar med 40 procent

Antal tävlingsbidrag till kategorin Årets Kampanj i StockholmMediaAward ökar markant och uppvisar en positiv tillväxt om 39 procent. Det är den största ökningen sedan starten och totalt är 53 kampanjer med och slåss om priserna i kategorin Årets Kampanj 2016.

– Redan förra året såg vi en ökning i antal tävlingsbidrag, att vi år skulle öka ännu mer är en glad överraskning. Huvudjuryn kommer nu att påbörja sitt arbete med att gå igenom och bedöma alla tävlingsbidrag. Under vecka 15 planerar vi att offentliggöra vilka av dessa 53 kampanjer som är nominerade och går vidare till final i årets tävling, säger Staffan Slörner, vd Sveriges Mediebyråer.

Huvudjuryn i StockholmMediaAward 2016 består av: Annica Axelsson (Strålfors), Johanna Alanko (AdOn), Nike Carlstoft (Carat Sverige), Ulf Hallström (LynxEye), Frida Lundh (Phd Sweden), David Sandström (DDB Stockholm), Karl Skoog (Tele2 Sverige), Marie Wedin (Coop Sverige) och Carl Wåréus (Forsberg&Co).

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar, där innovativa, kreativa och effektiva medielösningar premieras. StockholmMediaAward delas ut i fem olika kategorier där ”Årets Kampanj” – det mest prestigefyllda priset – delas ut i tre graderingar: Grand Prix, Guld och Silver. Vinnarna utses under StockholmMediaWeek den 18-19 maj på China Teatern i Stockholm.

För mer information och biljetter: www.stockholmmediaweek.com

För mer information, vänligen kontakta:
Marina Ahlberg, projektledare StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer, marina@sverigesmediebyraer.se

Media Audit Guide
Utgiven av Sveriges Annonsörer i samförstånd med Sveriges Mediebyråer
För att ge extra fokus och belysa frågor som handlar om auditörena har Sveriges Annonsörer satt ihop en kort och enkel guide som förklarar hur en auditör bör vara sammansatt. Vad som krävs av dem, samt vilka metoder, processer och datakällor som behövs för att de ska kunna utöva sina tjänster. Sveriges Annonsörer har skrivit guiden i enlighet med riktlinjer från WFA, World Federation of Advertisers (WFA) och i samförstånd med oss på Sveriges Mediebyråer.
Läs mer
KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer
Mediebranschens stora årliga event
Stockholm
MediaWeek
StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och är ett seminarium om engagerande och aktuella marknadskommunikations- och mediefrågor, belysta av branschens mest intressanta personligheter.
Läs mer