Press

I vårt presskit hittar du högupplösta .jpg-komprimerade bilder samt logotyper i .eps-format. Filen laddas ned som en zipfil. Ladda ner presskitt

Bilderna får användas fritt i samband med publicering av artikel där Sveriges Mediebyråer omnämns. Vi uppskattar dock om följande bildbyline används: “Bild från Sveriges Mediebyråer”.

Presskontakt

Staffan Slörner, vd
Telefonnr: 08-662 15 23
Mobiltelefonnr: 070-750 77 11
E-post: staffan@sverigesmediebyraer.se

Linda Grängzell, pr-ansvarig
Mobiltelefonnr: 070-246 05 08
E-post: linda.grangzell@starcom.se

Marina Ahlberg, projektledare
Telefonnr: 08-662 15 23
Mobiltelefonnr: 070-365 81 89
E-post: marina@sverigesmediebyraer.se

Ladda ner presskit
Media Audit Guide
Utgiven av Sveriges Annonsörer i samförstånd med Sveriges Mediebyråer
För att ge extra fokus och belysa frågor som handlar om auditörena har Sveriges Annonsörer satt ihop en kort och enkel guide som förklarar hur en auditör bör vara sammansatt. Vad som krävs av dem, samt vilka metoder, processer och datakällor som behövs för att de ska kunna utöva sina tjänster. Sveriges Annonsörer har skrivit guiden i enlighet med riktlinjer från WFA, World Federation of Advertisers (WFA) och i samförstånd med oss på Sveriges Mediebyråer.
Läs mer
KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer
Mediebranschens stora årliga event
Stockholm
MediaWeek
StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och är ett seminarium om engagerande och aktuella marknadskommunikations- och mediefrågor, belysta av branschens mest intressanta personligheter.
Läs mer