AdOn

Nyfikenheten gör skillnad.
Man kan undra vad det är som skiljer AdOn från andra mediebyråer. Vad beror det på att vi alltid kommer lite längre, gräver lite djupare, lyckas leverera lite mer? Svaret finns i oss själva. I vår ständiga nyfikenhet att alltid utforska nya möjligheter. Vår nyfikenhet kring kundens affär, på den kreativa lösningen. Nyfikenheten på nya spännande vägar och synergier i det ständigt förändrade medielandskapet. På nya metoder för att mäta effekt så man kan leverera mer för mindre pengar.

Nyfikenheten skiljer oss från andra. Det är en extra drivkraft, ett mantra som vi vårdar och som blivit en del av vårt dna.

Välkommen till AdOn.

Webbadress

www.ad-on.se

Adress

Linnégatan 6
114 47 Stockholm
Tel: 08-611 70 80
Kontaktperson: Daniel Eriksson
Epost: daniel.eriksson@ad-on.se


VAR EN DEL AV FÖRÄNDRINGEN
Delta i global undersökning om mångfald & inkludering
Måndag 21 juni sjösätter The World Federation of Advertisers (WFA) världens första globala studie av mångfald, rättvisa och inkludering i marknads- och kommunikationsbranschen. Syftet är att få in ett stort och konkret underlag till det fortsatta arbetet med att skapa förbättringsåtgärder inom dessa områden. Med anledning av undersökningn går Sveriges Annonsörer, SWEDMA, KOMM, Sveriges Mediebyråer, IAB, All of Us, Swedish Content Agencies samman i ett gemensamt upprop till alla anställda i branschen att svara på undersökningen. Totalt deltar 27 länder i studien.
Läs mer