SGB Mediebyrå

SGB Media är till för dig som vill att en spelare i ditt team hanterar alla frågor kring köpta kanaler, högt som lågt. Någon som känner dina behov och kan matcha dessa rätt mot marknadens ständigt föränderliga utbud. Någon som kan vara ditt och reklambyråns bollplank och den som håller koll. Så att teamet kan hållas tajt, tempot högt och att du får tid att ägna dig åt rätt saker.

SGB Media jobbar med varumärken som vill något, varumärken som har ett varför som grunden för sin kommunikation. När passionen delas, flödar kreativiteten, och slagkraftig kommunikation kan ta form. Som sedan kan ta för sig i rätt kanal och med rätt placering till ett pris du inte trodde var möjligt.

Webbadress

www.sgbmedia.se

Adress

SGB Mediebyrå AB
Besöksadress: Regeringsgatan 88, 111 20 Stockholm
Postadress: Box 1019, 181 21 Lidingö

Kontaktperson: Sven Boström
Mail: sven.bostrom@sgbmedia.se
Direkt: 0704-921410


VAR EN DEL AV FÖRÄNDRINGEN
Delta i global undersökning om mångfald & inkludering
Måndag 21 juni sjösätter The World Federation of Advertisers (WFA) världens första globala studie av mångfald, rättvisa och inkludering i marknads- och kommunikationsbranschen. Syftet är att få in ett stort och konkret underlag till det fortsatta arbetet med att skapa förbättringsåtgärder inom dessa områden. Med anledning av undersökningn går Sveriges Annonsörer, SWEDMA, KOMM, Sveriges Mediebyråer, IAB, All of Us, Swedish Content Agencies samman i ett gemensamt upprop till alla anställda i branschen att svara på undersökningen. Totalt deltar 27 länder i studien.
Läs mer