SGB Mediebyrå

SGB Media är till för dig som vill att en spelare i ditt team hanterar alla frågor kring köpta kanaler, högt som lågt. Någon som känner dina behov och kan matcha dessa rätt mot marknadens ständigt föränderliga utbud. Någon som kan vara ditt och reklambyråns bollplank och den som håller koll. Så att teamet kan hållas tajt, tempot högt och att du får tid att ägna dig åt rätt saker.

SGB Media jobbar med varumärken som vill något, varumärken som har ett varför som grunden för sin kommunikation. När passionen delas, flödar kreativiteten, och slagkraftig kommunikation kan ta form. Som sedan kan ta för sig i rätt kanal och med rätt placering till ett pris du inte trodde var möjligt.

Webbadress

www.sgbmedia.se

Adress

SGB Mediebyrå AB
Besöksadress: Regeringsgatan 88, 111 20 Stockholm
Postadress: Box 1019, 181 21 Lidingö

Kontaktperson: Sven Boström
Mail: sven.bostrom@sgbmedia.se
Direkt: 0704-921410


Media Audit Guide
Utgiven av Sveriges Annonsörer i samförstånd med Sveriges Mediebyråer
För att ge extra fokus och belysa frågor som handlar om auditörena har Sveriges Annonsörer satt ihop en kort och enkel guide som förklarar hur en auditör bör vara sammansatt. Vad som krävs av dem, samt vilka metoder, processer och datakällor som behövs för att de ska kunna utöva sina tjänster. Sveriges Annonsörer har skrivit guiden i enlighet med riktlinjer från WFA, World Federation of Advertisers (WFA) och i samförstånd med oss på Sveriges Mediebyråer.
Läs mer
KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer