MEDIABRANDS

Mediabrands är Initiative & UMs holding bolag, Mediabrands driver även Service enheterna; Reprise, Matterkind, Magna & Orion.

Initiative

INITIATIVE ÄR EN GLOBAL KOMMUNIKATIONSBYRÅ BYGGD FÖR ATT VÄXA VARUMÄRKEN GENOM KULTUR

Vårt förhållningssätt till media stöds av en enkel verklighet

Beteenden som undviker reklam kommer att fortsätta att accelerera när nya plattformar och tekniker dyker upp. Detta kommer att resultera i en fortsatt försämring av betalda mediers effektivitet över tid eftersom varumärken kämpar med att vara relevanta.

Vi tror att den hastighet med vilken ett varumärke tolkar – och reagerar på – kulturella datasignaler och kan förbättrar sin relevans för konsumenterna är nyckeln till framgång.

Vi kallar detta Cultural VelocityTM.

Det som inte har förändrats i detta nya tillvägagångssätt är vårt löfte att leverera transformativa affärsresultat. Vi gör detta genom att tolka data och kundinsikter, förvalta er investeringar för att driva effektivitet och besparingar med största transparens.

UM

UM är uppbyggt på en stark vision om inkludering och mångfald och har tack vare sina starka värdegrunder blivit känd som en av världens mest framtidssäkrade mediebyråer. UM blev utnämnt av Forrester group till «Leading Agency» tack vare sin moderna och progresseiva metodik. Härigenom har man attraherat globala varumärken som American Express, Spotify och nu senast Honda Motors i Europa. UM stävar alltid efter rätt balans mellan den kort- och långsiktiga mediestrategin, och hur vi genom denna balans kan driva tillväxt och resultat för våra kunder på ett hållbart sätt. Våra kärnvärden genomsyrar allt vi gör.

Webbadress

www.ium.se

Adress

Besöksadress: Grev Turegatan 11A, 4tr
Postadress: 114 97 STOCKHOLM
Växel: 08-563 014 00

Kontaktperson Mediabrands: Benjamin Holmfred
e-post: benjamin.holmfred@mbww.com

Kontaktperson Mediabrands: Simone Westerberg
e-post: simone.westerberg@umww.com

Kontaktperson Initiative: Johan Alanko
e-post: Johan.Alanko@initiative.com

Kontaktperson UM: Christina Kopp Ovrén
e-post: Christina.KoppOvren@umww.com