HowCom

Driver varumärkesassociationerna värde? Är medielanskapet förvirrande?
Vi guidar varumärken.

VARUMÄRKE
Att förstå hur ditt varumärke påverkar beteenden är A och O. Speciellt när TV-reklam är klickbar, 18 tabbar är öppna och alla är publicister. Så se till att förstå grunden du bygger ifrån och kontexten du lever i.

DIGITALISERING
Världen är inte digital, den är sammankopplad. Det innebär en ny logik och flera möjligheter till värdeskapande genom att sammanfläta affärsutveckling, marknadsföring, media och försäljning. Vi har metoderna.

MEDIA
1962 använde sig Marshall McLuhan av begreppet Global Village. Science fiction tänkte de flesta. Sedan dess har vi hunnit chockeras, reflektera och omvärdera hur vi bäst använder media. Låt oss hjälpa dig hitta rätt förhållningssätt.

AFFÄRSUTVECKLING
Media och kommunikation är ett verktyg för att få varumärke och människor att mötas. Ett värde ska upplevas och en affär byggas. Vårt framgångsrika område affärsutveckling, grundas på insikt kring kundvärde och marknadskrafter.

Vill du veta mer – hör av dig till Stefan Zetterberg eller Raymond Emtemark, vi vill gärna att vi träffas och talar om dina utmaningar och möjligheter.

 

Webbadress

www.howcom.se

Adress

Besöksadress: Engelbrektsgatan 5
Postadress: Box 3681
103 59 Stockholm Sweden
Kontaktperson: Raymond Emtemark
Tel: +46 8 410 230 60
Mob: +46 70 863 40 10
e-post: raymond.emtemark@howcom.se

HowCom på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/howcom-ab?trk=top_nav_home
HowCom på Twitter: https://twitter.com/howcomevolution 

 

 

 


Media Audit Guide
Utgiven av Sveriges Annonsörer i samförstånd med Sveriges Mediebyråer
För att ge extra fokus och belysa frågor som handlar om auditörena har Sveriges Annonsörer satt ihop en kort och enkel guide som förklarar hur en auditör bör vara sammansatt. Vad som krävs av dem, samt vilka metoder, processer och datakällor som behövs för att de ska kunna utöva sina tjänster. Sveriges Annonsörer har skrivit guiden i enlighet med riktlinjer från WFA, World Federation of Advertisers (WFA) och i samförstånd med oss på Sveriges Mediebyråer.
Läs mer
KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer