HowCom

HOWCOM GROUP 

HowCom så blivit utsedda till Årets Byrå 2021 och 2022. Vi är 35 anställda med kontor i gamla Cykelfabriken på Kungsholmen och ett kontor i Oslo. 

Vår byrågrupp består av en Strategi och varumärkesbyrå (Catalyse), en Datadriven Business Designbyrå (Jungle) med agil affärsutveckling med fokus på förbättra kundupplevelsen av varumärket. De har trots få år redan utmärkelser som bla guld- och silverägg (The 2030 Calculator med Doconomy) samt en Mediebyrå (HowCom) som har sin primära affär i köpta medielösningar från räckvidd till Performance. 

Vår byrå erbjuder också ett antal olika affärsmodeller beroende på behov och uppdragets karaktär. Arvode, värde och/eller resultatbaserad är några exempel på det. 

Vi startade med övertygelsen om att göra skillnad för våra kunders affär. Att alla företag har potential att växa genom än bättre kundanpassade lösningar. 

Att verkligen förstå målgruppens drivkrafter, behov, beteende, betalningsvilja mm skapar förutsättningar att kunna designa bättre upplevelser och smartare kommunikationslösningar. 

Genom agilt arbete tillsammans med både kund och målgrupp så hittar vi de lösningar som ger bäst hävstång. Oavsett om det handlar om affärsutveckling, förbättrade kundupplevelser eller köpt media. 

Vill du veta mer – hör av dig till Therese Andersson, Fredrik Lundgren eller Stefan Zetterberg  vi vill gärna att vi träffas och talar om dina utmaningar och möjligheter. 

 

 

Webbadress

www.howcom.se

Adress

Besöksadress: Sankt Eriksgatan 46a 
103 59 Stockholm Sweden 
Kontaktperson: Therese Andersson 

Tel: +46 8 410 230 60 
Mob: +46 70 885 48 08 
e-post: therese.andersson@howcom.se 

HowCom på LinkedIn:https://www.linkedin.com/company/howcom-ab?