Publicis Media

Webbadress

www.publicisgroupe.se

Publicis Groupe är ett av världens främsta kommunikationsnätverk. Vi bygger framtidens byråmodell, utan hinder för samarbete mellan kommunikationsdiscipliner. Vi har skapat en organisation där kunden är helt i centrum och med team där kreatörer, medierådgivare, CX-strateger och data scientists jobbar nära integrerat tillsammans. Vi har en holistisk inställning till våra kunders utmaningar och har kraften att samla data, kreativitet och teknologi i våra lösningar. Vi kallar sättet att arbeta för the Power of One.

Publicis Media, som är en del av Publicis Groupe, har alltid strävat efter att hitta medielösningar som skiljer sig från mängden och genom det utveckla och växa våra kunders affärer. Vi skapar starka varumärkesupplevelser som bygger på data och mänskliga insikter. Att tillföra och inte störa.

Vi är stolt vinnare av flertalet priser och nomineringar, både i Sverige och internationellt. Men mest stolta är vi över att få jobba med kunder och varumärken såsom Samsung, Disney, Electrolux, Essity, Lantmännen, E.ON, VISA, Lidl och många många fler. Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Adress

Besöksadress: Odengatan 76

113 22 Stockholm

Växel: 08-562 668 50

Kontaktpersoner: Emma Thorp (CEO), Sophie Palmlund (Client Leadership)

e-post: emma.thorp@publicisgroupe.com, sophie.palmlund@publicisgroupe.com