Bright Media Agency

Vi är starka på det vi gör. För att vi både är kunniga och snabbfotade. Vi har nämligen bestämt oss för att befinna oss utanför den breda fåran, som är så bekväm att följa. Vill man hitta och fatta fräscha beslut behöver man hitta de där andra stigarna. Så man inte fastnar i det gängse stillastående och gör medieval enbart för att de fungerat förr.

Visserligen hyllar vi erfarenhet och säger att vi har mer sådan än andra. Men vi tror på den erfarenhet som blandas med kunskapen om att vi lever i en ständigt föränderlig värld. Vi tror på den erfarenhet som vet att nya vägar måste trampas ibland. Inte för sakens skull. Utan för att det är så man hittar de bästa lösningarna. Du får enbart samarbeta med erfarna medarbetare när du kommer till oss.

Vi kommer alla från stora mediebyråer men har i Bright valt någonting annat; den inställning som vi lever efter. Som gör att vi ratar bekvämligheten. Aldrig växer oss till otymplighet. Istället behåller det som gör oss rörliga och flexibla. Det som gör vår potential så mycket större. För det är trots allt de personer du jobbar med som garanterar den höga strategiska kompetensen och starka engagemanget. Vackert så. Men hur ska du veta att vi infriar allt detta?

Börja med att träffa oss. Ställ dina svåraste frågor. Skaffa dig en egen uppfattning. Men ha med dig att alla kan anstränga sig vid ett första möte, sälja in sig och vara du och vän. Frågan är hur det är efter ett år? Efter fem år? Efter tio? För att ta reda på det och få hela bilden av det vi kallar för proffsighet föreslår vi att du pratar med någon av våra kunder.

 

Webbadress

www.brightmedia.se

Adress

 

Bright Media Agency Göteborg
Besöks- och postadress: Adolf Edelsvärds gata 11
Postnr & Ort: 414 51 Göteborg
Telefonnr (växel): 031-85 03 70

Kontaktperson: Fredrik Cöster
e-post: fredrik.coster@brightmedia.se

Telefonnr: 040-97 26 42

 

Bright Media Agency Malmö
Besöks- och postadress: Mäster Johansgatan 11
Postnr & Ort: 211 21 Malmö
Telefonnr (växel): 040-97 26 10

Kontaktperson: Fredrik Cöster
e-post: fredrik.coster@brightmedia.se

Telefonnr: 040-97 26 42