LikeHouse kommunikation & media

Vi hörde att kunderna efterfrågar oberoende rådgivare med lång strategisk medieerfarenhet. En affärspartner inom marknadsföring som har fokus på att få affärer att växa och som tar ansvar för hela resan, från strategi till resultat.

Därför har vi bildat en fristående medie-och kommunikationsbyrå där du alltid får jobba med erfarna rådgivare. Vi jobbar efter en målstyrd process med utgångspunkt i varumärken och människor och vår gedigna reklam- och kommunikationserfarenhet gör att vi brukar bli uppskattade samarbetspartners till de kreativa teamen.

Välkommen till LikeHouse – en personlig, engagerad och affärsmässigt insatt mediebyrå.

Webbadress

www.likehouse.se

Adress

 

Besöks- och Postadress: 
Salviigränd 1
111 28 Stockholm

Kontaktpersoner: Jan Lönegren, Carina Kopriwa & Ulrika Norin
Mobilnr: 070-271 01 17, 0734-359 668 & 0708-58 51 57
e-post: fornamn@likehouse.se

LikeHouse på LinkedIn

 


VAR EN DEL AV FÖRÄNDRINGEN
Delta i global undersökning om mångfald & inkludering
Måndag 21 juni sjösätter The World Federation of Advertisers (WFA) världens första globala studie av mångfald, rättvisa och inkludering i marknads- och kommunikationsbranschen. Syftet är att få in ett stort och konkret underlag till det fortsatta arbetet med att skapa förbättringsåtgärder inom dessa områden. Med anledning av undersökningn går Sveriges Annonsörer, SWEDMA, KOMM, Sveriges Mediebyråer, IAB, All of Us, Swedish Content Agencies samman i ett gemensamt upprop till alla anställda i branschen att svara på undersökningen. Totalt deltar 27 länder i studien.
Läs mer