LikeHouse kommunikation & media

Vi hörde att kunderna efterfrågar oberoende rådgivare med lång strategisk medieerfarenhet. En affärspartner inom marknadsföring som har fokus på att få affärer att växa och som tar ansvar för hela resan, från strategi till resultat.

Därför har vi bildat en fristående medie-och kommunikationsbyrå där du alltid får jobba med erfarna rådgivare. Vi jobbar efter en målstyrd process med utgångspunkt i varumärken och människor och vår gedigna reklam- och kommunikationserfarenhet gör att vi brukar bli uppskattade samarbetspartners till de kreativa teamen.

Välkommen till LikeHouse – en personlig, engagerad och affärsmässigt insatt mediebyrå.

Webbadress

www.likehouse.se

Adress

 

Besöks- och Postadress: 
Salviigränd 1
111 28 Stockholm

Kontaktpersoner: Jan Lönegren, Carina Kopriwa & Ulrika Norin
Mobilnr: 070-271 01 17, 0734-359 668 & 0708-58 51 57
e-post: fornamn@likehouse.se

LikeHouse på LinkedIn

 


Media Audit Guide
Utgiven av Sveriges Annonsörer i samförstånd med Sveriges Mediebyråer
För att ge extra fokus och belysa frågor som handlar om auditörena har Sveriges Annonsörer satt ihop en kort och enkel guide som förklarar hur en auditör bör vara sammansatt. Vad som krävs av dem, samt vilka metoder, processer och datakällor som behövs för att de ska kunna utöva sina tjänster. Sveriges Annonsörer har skrivit guiden i enlighet med riktlinjer från WFA, World Federation of Advertisers (WFA) och i samförstånd med oss på Sveriges Mediebyråer.
Läs mer
KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer