Digital New Agency

Digital New Agency (DNA) är en oberoende fullservicebyrå som är specialiserade på att skapa tillväxt, ofta genom säljdrivande marknadsstrategier. Vi är partnern duska vända dig till om du söker en mediabyrå som ligger i framkant vad gäller strategi, analys, upphandling och optimering.

Våra professionella och drivna medarbetare formar sig i tvärfunktionella team kring dig och ditt företag som snabbt sätter sig in i er affär. Våra många olika bakgrunder inom alla tänkbara delar av mediebranschen kommer dig som kund till gagn vilket omedelbart ger dig fördelar gentemot dina konkurrenter.

På DNA erbjuder vi utöver branschens bästa marknadsteam även innovationskonsulter och mjukvaruutvecklare för kunder med utmaningar som sträcker sig utöver de traditionella hos en marknadschef.

Webbadress

www.digitalnewagency.com

Adress

Besöks- & Postadress:
Wenner-Gren Center plan 20
113 46 Stockholm

Tfn (växel):
08-54549554

Kontaktperson: Lars Molnar
e-post: lars.molnar@dnamedia.se
Mobil: 0730-923 900


Media Audit Guide
Utgiven av Sveriges Annonsörer i samförstånd med Sveriges Mediebyråer
För att ge extra fokus och belysa frågor som handlar om auditörena har Sveriges Annonsörer satt ihop en kort och enkel guide som förklarar hur en auditör bör vara sammansatt. Vad som krävs av dem, samt vilka metoder, processer och datakällor som behövs för att de ska kunna utöva sina tjänster. Sveriges Annonsörer har skrivit guiden i enlighet med riktlinjer från WFA, World Federation of Advertisers (WFA) och i samförstånd med oss på Sveriges Mediebyråer.
Läs mer
KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer