Hearts & Science

Vad är hjärtat?
Våra kunder befinner sig i en transformation där de går från att vara ett varumärke som tränger sig på med reklam, till ett varumärke som attraherar människor. Vi skapar förutsättningar för en ömsesidig, men också personlig dialog mellan varumärken och människor. Med denna utgångspunkt skapar vi betydelsefull kommunikation. På riktigt.

Vad är vetenskapen?
Vi är en datadriven mediebyrå. Vi bygger individuella relationer i stor skala med hjälp av sofistikerade system. I en tid där det knappast finns någon brist på information och data, vägleder vi våra kunder genom djupa analyser och insikter. Med en genomarbetad strategi i ryggen, levererar vi rätt budskap – till rätt person – vid rätt tillfälle.

Vi sitter på Medborgarplatsen 3. Kom förbi på en kaffe!

Webbadress

www.hearts-science.com

Adress

Besöksadress: Medborgarplatsen 3, 118 26 Stockholm
Postadress: Omnicom Media Group, c/o Hearts Science, Box 11097, 100 61 Stockholm

Hearts & Science på LinkedIn

Kontaktperson: Björn Lindgren
Tel: 070-4105883
e-post: bjorn.lindgren@hearts-science.com


Media Audit Guide
Utgiven av Sveriges Annonsörer i samförstånd med Sveriges Mediebyråer
För att ge extra fokus och belysa frågor som handlar om auditörena har Sveriges Annonsörer satt ihop en kort och enkel guide som förklarar hur en auditör bör vara sammansatt. Vad som krävs av dem, samt vilka metoder, processer och datakällor som behövs för att de ska kunna utöva sina tjänster. Sveriges Annonsörer har skrivit guiden i enlighet med riktlinjer från WFA, World Federation of Advertisers (WFA) och i samförstånd med oss på Sveriges Mediebyråer.
Läs mer