Hearts & Science

Vad är hjärtat?
Våra kunder befinner sig i en transformation där de går från att vara ett varumärke som tränger sig på med reklam, till ett varumärke som attraherar människor. Vi skapar förutsättningar för en ömsesidig, men också personlig dialog mellan varumärken och människor. Med denna utgångspunkt skapar vi betydelsefull kommunikation. På riktigt.

Vad är vetenskapen?
Vi är en datadriven mediebyrå. Vi bygger individuella relationer i stor skala med hjälp av sofistikerade system. I en tid där det knappast finns någon brist på information och data, vägleder vi våra kunder genom djupa analyser och insikter. Med en genomarbetad strategi i ryggen, levererar vi rätt budskap – till rätt person – vid rätt tillfälle.

Vi sitter på Medborgarplatsen 3. Kom förbi på en kaffe!

Webbadress

www.hearts-science.com

Adress

Besöksadress: Medborgarplatsen 3, 118 26 Stockholm
Postadress: Omnicom Media Group, c/o Hearts Science, Box 11097, 100 61 Stockholm

Hearts & Science på LinkedIn

Kontaktperson: Björn Lindgren
Tel: 070-4105883
e-post: bjorn.lindgren@hearts-science.com


VAR EN DEL AV FÖRÄNDRINGEN
Delta i global undersökning om mångfald & inkludering
Måndag 21 juni sjösätter The World Federation of Advertisers (WFA) världens första globala studie av mångfald, rättvisa och inkludering i marknads- och kommunikationsbranschen. Syftet är att få in ett stort och konkret underlag till det fortsatta arbetet med att skapa förbättringsåtgärder inom dessa områden. Med anledning av undersökningn går Sveriges Annonsörer, SWEDMA, KOMM, Sveriges Mediebyråer, IAB, All of Us, Swedish Content Agencies samman i ett gemensamt upprop till alla anställda i branschen att svara på undersökningen. Totalt deltar 27 länder i studien.
Läs mer