Lorentzon & Mannheimer

Lorentzon och Mannheimer är en fristående mediebyrå som startade 2013 i syfte att oberoende budget ge den bästa rådgivningen, högsta engagemanget och våga utmana. Genom ett tajt samarbete med övriga byråer samt med tydliga mål och orädda effektiva lösningar skapar vi tillsammans lyckade kampanjer. Vi hjälper till med allt från kundinsikt till medieköp och utvärdering.

För oss är det viktigt att du som kund ska få ut så mycket som möjligt av varje investerad krona­, därför utgår vi alltid från effekten.

Välkommen till Lorentzon och Mannheimer – den personliga byrån med det stora nätverket.
Elin och Caroline

Webbadress

www.lorentzonmannheimer.se

Adress

 
Besöks- och postadress: Kaptensgatan 6
114 57 Stockholm
Telefonnr: 070-6791558
 
Kontaktpersoner: Caroline Lorentzon och Elin Mannheimer
e-post: fornamn@lorentzonmannheimer.se
Telefonnr: 070-6791558 och 0768-569330

Media Audit Guide
Utgiven av Sveriges Annonsörer i samförstånd med Sveriges Mediebyråer
För att ge extra fokus och belysa frågor som handlar om auditörena har Sveriges Annonsörer satt ihop en kort och enkel guide som förklarar hur en auditör bör vara sammansatt. Vad som krävs av dem, samt vilka metoder, processer och datakällor som behövs för att de ska kunna utöva sina tjänster. Sveriges Annonsörer har skrivit guiden i enlighet med riktlinjer från WFA, World Federation of Advertisers (WFA) och i samförstånd med oss på Sveriges Mediebyråer.
Läs mer
KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer