Lorentzon & Mannheimer

Lorentzon och Mannheimer är en fristående mediebyrå som startade 2013 i syfte att oberoende budget ge den bästa rådgivningen, högsta engagemanget och våga utmana. Genom ett tajt samarbete med övriga byråer samt med tydliga mål och orädda effektiva lösningar skapar vi tillsammans lyckade kampanjer. Vi hjälper till med allt från kundinsikt till medieköp och utvärdering.

För oss är det viktigt att du som kund ska få ut så mycket som möjligt av varje investerad krona­, därför utgår vi alltid från effekten.

Välkommen till Lorentzon och Mannheimer – den personliga byrån med det stora nätverket.
Elin och Caroline

Webbadress

www.lorentzonmannheimer.se

Adress

 
Besöks- och postadress: Kaptensgatan 6
114 57 Stockholm
Telefonnr: 070-6791558
 
Kontaktpersoner: Caroline Lorentzon och Elin Mannheimer
e-post: fornamn@lorentzonmannheimer.se
Telefonnr: 070-6791558 och 0768-569330

VAR EN DEL AV FÖRÄNDRINGEN
Delta i global undersökning om mångfald & inkludering
Måndag 21 juni sjösätter The World Federation of Advertisers (WFA) världens första globala studie av mångfald, rättvisa och inkludering i marknads- och kommunikationsbranschen. Syftet är att få in ett stort och konkret underlag till det fortsatta arbetet med att skapa förbättringsåtgärder inom dessa områden. Med anledning av undersökningn går Sveriges Annonsörer, SWEDMA, KOMM, Sveriges Mediebyråer, IAB, All of Us, Swedish Content Agencies samman i ett gemensamt upprop till alla anställda i branschen att svara på undersökningen. Totalt deltar 27 länder i studien.
Läs mer