De har chansen att vinna Årets Annonsör

Totalt fyra annonsörer har i år nominerats och har chansen att utses till Årets Annonsör i StockholmMediaAward 2022. Vinnaren presenteras under StockholmMediaWeek, mediebranschens årliga evenemang, den 15 september på Space i Stockholm.

För att nomineras i kategorin Årets Annonsör ska man, genom ett framgångsrikt och kreativt kommunikationsarbete, ha bedrivit ett skickligt och innovativt mediearbete tillsammans med sin medierådgivare, eller på egen hand. Annonsören har använt sig av smarta, modiga och gränsöverskridande medieval oavsett storleken på sin mediebudget. Annonsören har med hjälp av sitt medieval utmärkt sig positivt på den svenska medie- och annonsmarknaden. Förra året utsågs Oatly till vinnare i kategorin.

– I år har fyra annonsörer chansen att kamma hem priset som Årets Annonsör i StockholmMediaAward. Vi i huvudjuryn anser att de nominerade har visat prov på innovativt och modigt mediearbete med många smarta och intressanta medieval, säger Ulrica Bååthe, huvudjuryordförande StockholmMediaAward.

Nominerade i kategorin Årets Annonsör 2022 är:

ICA 

McDonald’s

SBAB

Vattenfall 

StockholmMediaAwards huvudjury, som nominerar och utser vinnaren i Årets Annonsör, består av: Ulrica Bååthe, juryordförande (Preem), Paul Morel (Vattenfall), Emma Brandt-Johnsson (Trygg-Hansa),Cecilia Taipale (MAX Burgers), Jochum Forsell (HEAR), Alexei Grinevski (Magna Mediabrands), Sophie Palmlund (Publicis Media), Amanda Oxell (Narva), Joakim Karlsson (JMW Golin) och Jessica Morales (Åkestam Holst).

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar, där bland annat innovativa, nyskapande och effektiva medielösningar premieras. Vinnarna utses under StockholmMediaWeek som äger rum den 15 september. Huvudsponsorer för StockholmMediaWeek 2022 är Dagens Industri, Expressen, JCDecaux och Rix FM.

För mer information, vänligen kontakta:
Lena Regeheim, verksamhetsansvarig StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer, lena@sverigesmediebyraer.se