Vem blir Årets Säljorganisation?

Nu står det klart vilka som har chansen att vinna Årets Säljorganisation i StockholmMediaAward 2018. En jury bestående av tunga namn från mediebyråbranschen kommer att utse årets vinnare som offentliggörs under StockholmMediaWeek den 16-17 maj på Grand Hôtel, Vinterträdgården, i Stockholm.

För att nomineras i kategorin Årets Säljorganisation ska man, som ett medieföretags säljorganisation, ha skapat stor nytta för sina annonsörer och även underlättat och förstärkt mediebyråernas arbete. Som säljorganisation ska man ha utfört sina uppdrag över tid, på ett innovativt, effektivt och kundvänligt sätt.

Nominerade – Årets Säljorganisation – StockholmMediaAward 2018:

Bonnier Magazines and Brands
Bonnier News
JCDecaux
PlayAd Media Group
Schibsted Sales & Inventory
Spotify
United Screens

Jurygruppen som utser Årets Säljorganisation 2018 är:

Camilla Dellbrant, OMD
Cecilia Sundström, Wavemakers
Daniel Eriksson, AdOn
Malin Wallén, Scream
Mattias Hersby, Zenith

StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och äger rum den 16-17 maj på Grand Hôtel, Vinterträdgården, i Stockholm. StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar, där bland annat innovativa, nyskapande och effektiva medielösningar premieras. StockholmMediaAward delas ut i fyra kategorier: Årets Säljorganisation, Årets Kampanj, Årets Annonsör och Årets Branschpersonlighet.

För mer information och biljetter: www.stockholmmediaweek.com

För mer information, vänligen kontakta:
Marina Ahlberg, projektledare StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer, marina@sverigesmediebyraer.se

VAR EN DEL AV FÖRÄNDRINGEN
Delta i global undersökning om mångfald & inkludering
Måndag 21 juni sjösätter The World Federation of Advertisers (WFA) världens första globala studie av mångfald, rättvisa och inkludering i marknads- och kommunikationsbranschen. Syftet är att få in ett stort och konkret underlag till det fortsatta arbetet med att skapa förbättringsåtgärder inom dessa områden. Med anledning av undersökningn går Sveriges Annonsörer, SWEDMA, KOMM, Sveriges Mediebyråer, IAB, All of Us, Swedish Content Agencies samman i ett gemensamt upprop till alla anställda i branschen att svara på undersökningen. Totalt deltar 27 länder i studien.
Läs mer