Vilken är Sveriges bästa säljorganisation?

Nu står det klart vilka som har chansen att utses till Årets Säljorganisation i StockholmMediaAward 2019. En jury, bestående av tunga namn från mediebyråbranschen, kommer att utse årets vinnare som offentliggörs under StockholmMediaWeek den 8-9 maj på China Teatern i Stockholm.

För att nomineras i kategorin Årets Säljorganisation ska man, som ett medieföretags säljorganisation, ha skapat stor nytta för sina annonsörer och även underlättat och förstärkt mediebyråernas arbete. Som säljorganisation ska man ha utfört sina uppdrag över tid, på ett innovativt, effektivt och kundvänligt sätt.

Nominerade – Årets Säljorganisation – StockholmMediaAward 2019:

Bonnier News
Discovery Networks Sweden
JCDecaux
Schibsted Sales & Inventory
TV4
Visual Art

Jurygruppen som utser Årets Säljorganisation 2019 är:

Dentsu Aegis, Magnus Lindholm
Group M, Lotta Billing
Scream, Anders Kvarnhem
Starcom, Johan Pettersson
Tre Kronor Media, Niklas Ek

StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och äger rum den 8-9 maj på China Teatern i Stockholm. StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar, där bland annat innovativa, nyskapande och effektiva medielösningar premieras. StockholmMediaAward delas ut i fyra kategorier: Årets Säljorganisation, Årets Kampanj, Årets Annonsör och Årets Branschpersonlighet. Huvudsponsorer för StockholmMediaWeek 2019 är Dagens Industri, Expressen, JCDecaux och Rix FM.

För mer information och biljetter: www.stockholmmediaweek.com

För mer information, vänligen kontakta:
Marina Ahlberg, projektledare StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer, marina@sverigesmediebyraer.se

VAR EN DEL AV FÖRÄNDRINGEN
Delta i global undersökning om mångfald & inkludering
Måndag 21 juni sjösätter The World Federation of Advertisers (WFA) världens första globala studie av mångfald, rättvisa och inkludering i marknads- och kommunikationsbranschen. Syftet är att få in ett stort och konkret underlag till det fortsatta arbetet med att skapa förbättringsåtgärder inom dessa områden. Med anledning av undersökningn går Sveriges Annonsörer, SWEDMA, KOMM, Sveriges Mediebyråer, IAB, All of Us, Swedish Content Agencies samman i ett gemensamt upprop till alla anställda i branschen att svara på undersökningen. Totalt deltar 27 länder i studien.
Läs mer