Vilken byrå blir årets Mediebyrå?

Nu är de nominerade i Sveriges Mediebyråers och branschtidningen Resumés gemensamma tävling som utser Sveriges bästa mediebyrå klara. StockholmMediaAward-kategorin Årets Mediebyrå är huvudsakligen en tävling där den mediebyrå som har nöjdast kunder premieras. Vinnaren koras under StockholmMediaWeek, mediebranschens årliga evenemang, den 5-6 maj på Rival i Stockholm.

Tävlingskategorin Årets Mediebyrå inom StockholmMediaAward är ett samarbete mellan Sveriges Mediebyråer och Resumé sedan 2007. Tävlingen genomförs i samarbete med Novus Group, som står för undersökningen och rapporteringen, och Easyreserach som står för webbverktyget, på uppdrag av Sveriges Mediebyråer och Resumé.

Nominerade till StockholmMediaAward 2010 i kategorin Årets Mediebyrå är:

Bizkit
Bright Media
Initiative Universal Media
MAXUS Communications
Mediaedge:cia
OMD
PHD
Scream Mediabyrå
Bark Stockholm (tidigare Tre Kronor Media & Reklam)
Vizeum

Tävlingskategorin premierar främst den mediebyrå med nöjdast kunder, men även mediebyråns storlek (byråintäkt) och tillväxt vägs in i bedömningen. Dessa områden bedöms och viktas till ett slutligt resultat där den klart tyngst vägande variabeln är det betyg byråerna får av sina kunder. (Se http://www.stockholmmediaweek.com/AretsMediebyra.shtml.)Förra året vann Scream Mediabyrå.
StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar, där bland annat innovativa, nyskapande och effektiva medielösningar premieras StockholmMediaAward delas ut i fem kategorier: Årets Mediebyrå, Årets Branschpersonlighet, Årets Säljorganisation, Årets Kampanj och Årets Annonsör. Vinnarna presenteras i samband med StockholmMediaWeek, som arrangeras av Sveriges Mediebyråer.

Läs mer om StockholmMediaWeek och StockholmMediaAward på www.stockholmmediaweek.com.
För mer information, vänligen kontakta:
Marina Karlsson, projektledare för StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer
070-365 81 89, marina@sverigesmediebyraer.se

Anna Nilsson, projektledare, Resumé
08- 736 30 92, anna.nilsson@resume.se

KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer
Mediebranschens stora årliga event
Stockholm
MediaWeek
StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och är ett seminarium om engagerande och aktuella marknadskommunikations- och mediefrågor, belysta av branschens mest intressanta personligheter.
Läs mer