Programledarduon som leder StockholmMediaWeek 2011

Claes de Faire och Susanna Hakelius Popova leder årets upplaga av StockholmMediaWeek. Evenemanget äger rum den 11-12 maj på Rival i Stockholm.

Programledarna för StockholmMediaWeek 2011:

Claes de Faire, journalist och författare. Redaktionschef på tidningen Resumé. Tidigare utvecklingsredaktör på Bonnier Tidskrifter samt programledare på TV8.

Susanna Hakelius Popova, författare och moderator. Tidigare chefredaktör för dagensstory.se och programledare på bland annat TV8 och Axess TV. Susanna har även varit chefredaktör för tidningen Moderna Tider och ledarskribent på Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter.

Redaktör för StockholmMediaWeek 2011 är Rolf van den Brink, journalist.

Susanna och Claes

StockholmMediaWeek är mediebranschens årliga evenemang och ett forum för dagsaktuella mediefrågor. StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och äger rum den 11-12 maj 2011 på Rival i Stockholm.

För mer information och biljetter: www.stockholmmediaweek.com

För mer information, vänligen kontakta:
Marina Ahlberg, projektledare för StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer 070-365 81 89, marina@sverigesmediebyraer.se

VAR EN DEL AV FÖRÄNDRINGEN
Delta i global undersökning om mångfald & inkludering
Måndag 21 juni sjösätter The World Federation of Advertisers (WFA) världens första globala studie av mångfald, rättvisa och inkludering i marknads- och kommunikationsbranschen. Syftet är att få in ett stort och konkret underlag till det fortsatta arbetet med att skapa förbättringsåtgärder inom dessa områden. Med anledning av undersökningn går Sveriges Annonsörer, SWEDMA, KOMM, Sveriges Mediebyråer, IAB, All of Us, Swedish Content Agencies samman i ett gemensamt upprop till alla anställda i branschen att svara på undersökningen. Totalt deltar 27 länder i studien.
Läs mer