Schibsted är Årets Säljorganisation 2019

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar, där bland annat innovativa, nyskapande och effektiva medielösningar premieras. Nu står det klart att, för tredje året i rad, Schibsted Sales & Inventory står som vinnare i StockholmMediaAward-kategorin Årets Säljorganisation. Prisutdelning sker i samband med StockholmMediaWeek, som just nu pågår på China Teatern i Stockholm.

Vinnare:
Schibsted Sales & Inventory

Motivering:
”Vinnare och Årets Säljorganisation har tacklat motgångar och uppförsbackar på ett formidabelt sätt. Ett ihärdigt arbete har lagts ner och en hög servicenivå har levererats, trots det senaste årets utmaningar. Och alltid med ett leende på läpparna och med kunden i fokus.”

Andraplats:
JCDecaux

Motivering:
”Extremt snabbfotade, transparenta, lyhörda och med stor förståelse för mediebyråernas utmaningar och en tydlig ambition och vilja att underlätta vårt jobb. Alltid villiga att gå den extra milen för att vi tillsammans ska kunna bli hjältar hos kunden. De bjuder in till samtal och samlar våra gemensamma kunskaper och erfarenheter kring hur vi kan förenkla, förbättra eller förändra arbetsprocessen och hur vi kan jobba tillsammans för att lyfta mediets styrkor. Och de gör det inte bara för sin egen skull, utan för att driva utomhuskategorin i stort framåt.”

Tredjeplats:
Bonnier News

Motivering:
”För att proaktivt möta marknadens behov, har man genomfört och lyckats med en snabb omställning av sin affär, organisation och sina arbetsprocesser. Nu kan vi på ett enkelt sätt jobba mot hela Bonnier-portföljen med samma personer. Utan tvekan en organisationsstruktur som ligger i ytterfilen, på väg ikapp och kanske förbi…”

De nominerade säljorganisationerna har skapat stor nytta för sina annonsörer och även underlättat och stärkt mediebyråernas arbete. De har också över tid, på ett innovativt, effektivt och kundvänligt sätt skött sina uppdrag.

De nominerade var:
Bonnier News
Discovery Networks Sweden
JCDecaux
Schibsted Sales & Inventory
TV4
Visual Art

Jurygruppen som har nominerat och utsett vinnarna i Årets Säljorganisation 2019:
Anders Kvarnhem, Scream
Johan Pettersson, Starcom
Lotta Billing, Group M
Magnus Lindholm, Dentsu Aegis
Niklas Ek, Tre Kronor Media

Läs mer om StockholmMediaWeek och StockholmMediaAward på stockholmmediaweek.com

För mer information, vänligen kontakta:
Marina Ahlberg, projektledare StockholmMediaWeek, marina@sverigesmediebyraer.se

Media Audit Guide
Utgiven av Sveriges Annonsörer i samförstånd med Sveriges Mediebyråer
För att ge extra fokus och belysa frågor som handlar om auditörena har Sveriges Annonsörer satt ihop en kort och enkel guide som förklarar hur en auditör bör vara sammansatt. Vad som krävs av dem, samt vilka metoder, processer och datakällor som behövs för att de ska kunna utöva sina tjänster. Sveriges Annonsörer har skrivit guiden i enlighet med riktlinjer från WFA, World Federation of Advertisers (WFA) och i samförstånd med oss på Sveriges Mediebyråer.
Läs mer
KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer
Mediebranschens stora årliga event
Stockholm
MediaWeek
StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och är ett seminarium om engagerande och aktuella marknadskommunikations- och mediefrågor, belysta av branschens mest intressanta personligheter.
Läs mer