StockholmMediaWeek växer

Snart är det dags för StockholmMediaWeek 2023, som i år växer och består av tre lunchseminarier den 18, 19 och 20 september och en heldag den 21 september – allt på Space i Stockholm. 

– Årets StockholmMediaWeek gör verkligen skäl för sitt namn. Tre fördjupande lunchseminarier och en heldag live på Space Arena där vi tar pulsen på en bransch som springer allt snabbare. Veckan avslutas på sedvanligt sätt med StockholmMediaWeek by Night som i år arrangeras på Berns, säger Lena Regeheim, verksamhetsansvarig StockholmMediaWeek.

StockholmMediaWeek 2023 äger rum den 18,19, 20 och 21 september. Programledare under dagarna är Claes de Faire och innehållsansvarig är Rolf van den Brink.

– Över 50 medverkande kommer att gästa årets upplaga av StockholmMediaWeek. Övergripande rubrik för i år är ”Välkommen till overkligheten” och vi kommer bland annat att rapportera från den tveeggade AI-fronten. Vi kommer få en ’crash course’ i uppmärksamhetsekonomi och prata varumärken och storytelling i en föränderlig omvärld, fortsätter Lena Regeheim.

Under lunchseminarierna kommer bland annat medieköpens utveckling under lågkonjunktur, inflation och branschomställningar att diskuteras. Ett annat ämne som kommer att behandlas är hur du genom AI blir kundernas favorit. Även marknadsförarnas framtida yrkesroll kommer att diskuteras.

Program för dagarna: www.stockholmmediaweek.com/programmet/
  
Huvudsponsorer för StockholmMediaWeek 2023 är Dagens Industri, Expressen, JCDecaux och Rix FM. 

För mer information, vänligen kontakta:
Lena Regeheim, verksamhetsansvarig StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer, lena@sverigesmediebyraer.se