Sveriges bästa Mediebyrå utses

Vilken är Sveriges bästa mediebyrå 2015? Det avgörs i Sveriges Mediebyråers och tidningen Resumés gemensamma tävling Årets Mediebyrå. Vinnaren koras under StockholmMediaWeek, mediebranschens årliga evenemang, den 20 – 21 maj på China Teatern i Stockholm. 

Nominerade till StockholmMediaAward 2015 i kategorin Årets Mediebyrå är:
AdOn Media Nordic AB
Carat Sverige AB
HowCom AB
MediaCom
MEC
Mindshare
OMD
PHD
Scream Mediabyrå
Starcom
Vizeum Sverige AB
3Kronor Communications

Tävlingskategorin Årets Mediebyrå inom StockholmMediaAward är ett samarbete mellan Sveriges Mediebyråer och Resumé sedan 2007. Från och med 2012 är Årets Mediebyrå en tävling där mediebyråernas kunder, till hundra procent, avgör vilken byrå som vinner. Tävlingen baseras på ett ”Nöjd kund-index” grundat på kunskap och åsikter inhämtade från respektive byrås kunder.

Undersökningen genomförs i samarbete med Novus, som står för undersökning, analys och rapportering.

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar, där bland annat innovativa, nyskapande och effektiva medielösningar premieras. StockholmMediaAward delas ut i fem kategorier: Årets Mediebyrå, Årets Branschpersonlighet, Årets Säljorganisation, Årets Kampanj och Årets Annonsör.

Läs mer om StockholmMediaWeek på www.stockholmmediaweek.com.

För mer information, vänligen kontakta:
Linda Grängzell, projektledare för StockholmMediaWeek
070-24 60 508, linda@sverigesmediebyraer.se

Josefin Ekman, projektledare, Resumé
072-23 89 797, josefin.ekman@resume.se

KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer
Mediebranschens stora årliga event
Stockholm
MediaWeek
StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och är ett seminarium om engagerande och aktuella marknadskommunikations- och mediefrågor, belysta av branschens mest intressanta personligheter.
Läs mer