Tung kvintett intar scenen

Jakten på relevans är ständigt närvarande för alla som jobbar med varumärken och kommunikation. Mediebranschen står inför stora utmaningar och under två dagar kommer spännande talare vrida och vända på begreppet; Relevans. Claes de Faire programleder StockholmMediaWeek den 18-19 maj och tillsammans med fyra sidekicks kommer dagsaktuella mediefrågor diskuteras.

– Nedräkningen har börjat. Temat är fastställt och alla akter spikade. Vi är mycket stolta och glada över att Claes de Faire antar programledarrollen igen och över att vi har lyckats headhunta fyra fantastiskt duktiga sidekicks. I år arrangeras StockholmMediaWeek för tolfte året i rad och begreppet relevans kommer genomsyra dagarna. Årets program kommer att besvara frågor som: hur man hittar en attraktiv direktrelation till konsumenten? Och vilka egenskaper tror riskkapitalisterna på hos startups? På agendan står även future tech, branschglidning, AR/VR, ephemeral marketing, vertikaler, wearables, e-handel, IoT, content – social – performance-mixen och mycket mer. Allt med utgångspunkt från dagens mediekonsument, säger Staffan Slörner, vd Sveriges Mediebyråer.

Dagarna är indelade i fyra olika akter och varje akt kommer att ha en sidekick som tillsammans med programledaren Claes de Faire guidar publiken genom dagarna.

Claes&sidekicks

Sidekicks för StockholmMediaWeek 2016 är:
Gina Azaric, Marknadschef – 3
Kristina Juhlin, VD – Amnet Sverige
Moon-Suck Song, VD – Panagora
Ragnar Tingström, Partner – Scream Mediabyrå

StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och äger rum den 18-19 maj på China Teatern i Stockholm. För mer information och biljetter: www.stockholmmediaweek.com

För mer information, vänligen kontakta:
Marina Ahlberg, projektledare StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer, marina@sverigesmediebyraer.se