Vinnare Årets Branschpersonlighet 2014

Nominerade Årets Branschpersonlighet 2014

Manfred Aronsson- FD. VD på MTG TV
Vigor Sörman 
– Grundare av Splay
Sigge Eklund 
– Medieentreprenör

Stina Honkamaa Bergfors
, United Screens

Kriterier

”Personer som har varit tongivande på den svenska mediemarknaden, väckt känslor och engagemang, varit nytänkande och innovativa och som har flyttat fram positionerna för den svenska mediemarknaden”

Jury

Juryordförande:
Urban Hilding, Initiative Universal Media
Fredrik Edberg
, Mindshare
Mikael Ekelöf
, Starcom
Linus Hjoberg
, Mediacom
Martin Hugosson
, OMD
Frippe Stenberg,
Aegis
Sofie Westerstrand
, Scream Mediabyrå

Suppleanter

Peter Arnesson, Bizkit
Fredrik Lagerström
, Tre Kronor Media

Vinnare

StockholmMediaWeek 2014, Sigge Eklund – Medieentreprenör

Motivering

Han är en sann entreprenör och innovatör som våga utmana etablissemanget. Med sitt engagemang djupt rotat i att skapa skänker han underhållning, provocerar och driver debatt.  Med dryga 20 år i branschen har han redan från start haft högsta fokus på nya medier och att driva utvecklingen framåt.

Media Audit Guide
Utgiven av Sveriges Annonsörer i samförstånd med Sveriges Mediebyråer
För att ge extra fokus och belysa frågor som handlar om auditörena har Sveriges Annonsörer satt ihop en kort och enkel guide som förklarar hur en auditör bör vara sammansatt. Vad som krävs av dem, samt vilka metoder, processer och datakällor som behövs för att de ska kunna utöva sina tjänster. Sveriges Annonsörer har skrivit guiden i enlighet med riktlinjer från WFA, World Federation of Advertisers (WFA) och i samförstånd med oss på Sveriges Mediebyråer.
Läs mer
KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer
Mediebranschens stora årliga event
Stockholm
MediaWeek
StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och är ett seminarium om engagerande och aktuella marknadskommunikations- och mediefrågor, belysta av branschens mest intressanta personligheter.
Läs mer