Blytung kvintett tar över StockholmMediaWeek

Nu står det klart att Claes de Faire programleder StockholmMediaWeek 2015. Tillsammans med fyra sidekicks leder han årets upplaga. Evenemanget äger rum den 20-21 maj på China Teatern i Stockholm.

– Claes de Faire har fått ett förnyat förtroende även i år då succén förra året var ett faktum. Att vi dessutom har knutit an fyra tunga sidekicks känns mycket roligt och spännande. I år arrangeras StockholmMediaWeek för elfte året i rad, verktygslådan och möjligheterna inom branschen har aldrig varit fler. Hur vi förvaltar och optimerar möjligheterna är något som kommer att diskuteras under dagarna, säger Staffan Slörner, vd Sveriges Mediebyråer.

Claes de Faire, chefredaktör på Resumé, har rollen som programledare under två fullspäckade dagar. Under hans ledning kommer dagsaktuella mediefrågor diskuteras tillsammans med några av de mest namnkunniga inom branschen. Dagarna är indelade i fyra olika akter och varje akt kommer att ha en sidekick som tillsammans med programledaren guidar publiken genom dagarna.

Sidekicks för StockholmMediaWeek 2015 är:

Jackie Kothbauer, Personlig varumärkesexpert, Mediababe
Jenny Leeb, Mediestrateg och kundansvarig, Bizkit Wisely
Johnny Lindqvist, Creative Director, MEC
Rasmus Bjurström, Director – Content & Production, OMD

StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och äger rum den 20-21 maj på China Teatern i Stockholm. SBS Discovery TV, Dagens Industri och SBS Discovery Radio är huvudsponsorer för StockholmMediaWeek 2015.

För mer information och biljetter: www.stockholmmediaweek.com

För mer information, vänligen kontakta:
Linda Grängzell, projektledare för StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer
070-24 60 508, linda@sverigesmediebyraer.se

VAR EN DEL AV FÖRÄNDRINGEN
Delta i global undersökning om mångfald & inkludering
Måndag 21 juni sjösätter The World Federation of Advertisers (WFA) världens första globala studie av mångfald, rättvisa och inkludering i marknads- och kommunikationsbranschen. Syftet är att få in ett stort och konkret underlag till det fortsatta arbetet med att skapa förbättringsåtgärder inom dessa områden. Med anledning av undersökningn går Sveriges Annonsörer, SWEDMA, KOMM, Sveriges Mediebyråer, IAB, All of Us, Swedish Content Agencies samman i ett gemensamt upprop till alla anställda i branschen att svara på undersökningen. Totalt deltar 27 länder i studien.
Läs mer