Blytung kvintett tar över StockholmMediaWeek

Nu står det klart att Claes de Faire programleder StockholmMediaWeek 2015. Tillsammans med fyra sidekicks leder han årets upplaga. Evenemanget äger rum den 20-21 maj på China Teatern i Stockholm.

– Claes de Faire har fått ett förnyat förtroende även i år då succén förra året var ett faktum. Att vi dessutom har knutit an fyra tunga sidekicks känns mycket roligt och spännande. I år arrangeras StockholmMediaWeek för elfte året i rad, verktygslådan och möjligheterna inom branschen har aldrig varit fler. Hur vi förvaltar och optimerar möjligheterna är något som kommer att diskuteras under dagarna, säger Staffan Slörner, vd Sveriges Mediebyråer.

Claes de Faire, chefredaktör på Resumé, har rollen som programledare under två fullspäckade dagar. Under hans ledning kommer dagsaktuella mediefrågor diskuteras tillsammans med några av de mest namnkunniga inom branschen. Dagarna är indelade i fyra olika akter och varje akt kommer att ha en sidekick som tillsammans med programledaren guidar publiken genom dagarna.

Sidekicks för StockholmMediaWeek 2015 är:

Jackie Kothbauer, Personlig varumärkesexpert, Mediababe
Jenny Leeb, Mediestrateg och kundansvarig, Bizkit Wisely
Johnny Lindqvist, Creative Director, MEC
Rasmus Bjurström, Director – Content & Production, OMD

StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och äger rum den 20-21 maj på China Teatern i Stockholm. SBS Discovery TV, Dagens Industri och SBS Discovery Radio är huvudsponsorer för StockholmMediaWeek 2015.

För mer information och biljetter: www.stockholmmediaweek.com

För mer information, vänligen kontakta:
Linda Grängzell, projektledare för StockholmMediaWeek, Sveriges Mediebyråer
070-24 60 508, linda@sverigesmediebyraer.se

Media Audit Guide
Utgiven av Sveriges Annonsörer i samförstånd med Sveriges Mediebyråer
För att ge extra fokus och belysa frågor som handlar om auditörena har Sveriges Annonsörer satt ihop en kort och enkel guide som förklarar hur en auditör bör vara sammansatt. Vad som krävs av dem, samt vilka metoder, processer och datakällor som behövs för att de ska kunna utöva sina tjänster. Sveriges Annonsörer har skrivit guiden i enlighet med riktlinjer från WFA, World Federation of Advertisers (WFA) och i samförstånd med oss på Sveriges Mediebyråer.
Läs mer
KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer
Mediebranschens stora årliga event
Stockholm
MediaWeek
StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och är ett seminarium om engagerande och aktuella marknadskommunikations- och mediefrågor, belysta av branschens mest intressanta personligheter.
Läs mer