Nominerade i Årets Säljorganisation

De nominerade i kategorin Årets Säljorganisation i StockholmMediaAward 2015 är utsedda. Vinnaren koras under StockholmMediaWeek, mediebranschens årliga evenemang, den 20–21 maj på China Teatern i Stockholm.

I kategorin Årets Säljorganisation har fem medieföretags säljorganisationer nominerats. De nominerade säljorganisationerna har skapat stor nytta för sina annonsörer samt underlättat och förstärkt mediebyråernas arbete. De har också över tid, på ett innovativt, effektivt och kundvänligt sätt, skött sina uppdrag.

Nominerade till Årets Säljorganisation 2015:

Expressen

Nyheter24-gruppen

SBS Discovery TV

Visual Art

Widespace

Jurygruppen som utser Årets Säljorganisation 2015:
Adela Vergara, AdOn
Christian Forsman, TBS
Cecilia Jonson, IUM
Raymond Emtemark, HowCom
Hans Burbidge, GroupM

StockholmMediaAward delas ut i fem kategorier: Årets Kampanj, Årets Annonsör, Årets Mediebyrå, Årets Branschpersonlighet och Årets Säljorganisation. Vinnarna presenteras i samband med StockholmMediaWeek.

Tidigare vinnare – Årets Säljorganisation:
2014 MTG TV
2013 Smartclip
2012 Aller Media
2011 Spotify
2010 MTG TV
2009 Svenska Dagbladet
2008 MTG Radio
2007 Kanal 5
2006 Kanal 5
2005 Metro

För mer information, vänligen kontakta:
Linda Grängzell, projektledare för StockholmMediaWeek,
070-24 60 508, linda@sverigesmediebyraer.se

 

VAR EN DEL AV FÖRÄNDRINGEN
Delta i global undersökning om mångfald & inkludering
Måndag 21 juni sjösätter The World Federation of Advertisers (WFA) världens första globala studie av mångfald, rättvisa och inkludering i marknads- och kommunikationsbranschen. Syftet är att få in ett stort och konkret underlag till det fortsatta arbetet med att skapa förbättringsåtgärder inom dessa områden. Med anledning av undersökningn går Sveriges Annonsörer, SWEDMA, KOMM, Sveriges Mediebyråer, IAB, All of Us, Swedish Content Agencies samman i ett gemensamt upprop till alla anställda i branschen att svara på undersökningen. Totalt deltar 27 länder i studien.
Läs mer