Årets Branschpersonlighet i StockholmMediaAward avslöjas nästa vecka

Nu är det klart vilka som är nominerade i kategorin Årets Branschpersonlighet i StockholmMediaAward. Vinnaren koras under StockholmMediaWeek, mediebranschens årliga evenemang, den 15 och 16 maj på China Teatern i Stockholm.

Förra året utsågs Daniel Ek, en av Spotifys grundare, till Årets Branschpersonlighet. I år är det fem nya entreprenörer och medieprofiler som nominerats till den prestigefyllda titeln.

Fem personer är nominerade i kategorin Årets Branschpersonlighet. Kriterier för de nominerade är att de är personer som har varit tongivande på den svenska mediemarknaden, de har väckt känslor och engagemang, varit nytänkande och innovativa. De skall även ha flyttat fram positionerna för den svenska mediemarknaden.

De nominerade till StockholmMediaAward i kategorin Årets Branschpersonlighet 2013 är:
Anna Bråkenhielm – vd Scandinavian Studios
Sigge Eklund – författare och podcast-profil
Thomas Mattsson – chefredaktör Expressen
Anna Serner – vd Svenska Filminsitutet
Ted Valentin – webbentreprenör

Juryn för StockholmMediaAward, kategori 
Årets Branschpersonlighet 2013:
Rolf van den Brink, Dagens Industri
Niclas Rislund, Dagens Media
Douglas Roos, Nyheter24-Gruppen
Fredrik Thambert, Resumé

StockholmMediaAward är en av Sveriges största medietävlingar, där bland annat innovativa, nyskapande och effektiva medielösningar premieras. StockholmMediaAward delas ut i fem kategorier: Årets Branschpersonlighet, Årets Kampanj, Årets Annonsör, Årets Mediebyrå och Årets Nätverksbyrå och Årets Säljorganisation. Vinnarna presenteras i samband med StockholmMediaWeek, som arrangeras av Sveriges Mediebyråer.

Läs mer om StockholmMediaWeek och StockholmMediaAward på stockholmmediaweek.com.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Staffan Slörner, vd
Sveriges Mediebyråer
Tfn nr: 070 – 750 77 11
e-post: staffan@sverigesmediebyraer.se

Alexandra Öfwerman, presskontakt
Micael Bindefeld AB
Tfn nr: 073 – 654 47 60
e-post: alexandra.ofwerman@bindefeldab.se

Ladda ner pressmeddelande som pdf

 

Media Audit Guide
Utgiven av Sveriges Annonsörer i samförstånd med Sveriges Mediebyråer
För att ge extra fokus och belysa frågor som handlar om auditörena har Sveriges Annonsörer satt ihop en kort och enkel guide som förklarar hur en auditör bör vara sammansatt. Vad som krävs av dem, samt vilka metoder, processer och datakällor som behövs för att de ska kunna utöva sina tjänster. Sveriges Annonsörer har skrivit guiden i enlighet med riktlinjer från WFA, World Federation of Advertisers (WFA) och i samförstånd med oss på Sveriges Mediebyråer.
Läs mer
KURSSTART 17:E FEBRUARI
Affärstänk för byråexperter
En kurs för dig på byrå som vill fördjupa din strategiska förståelse av marknadsföring och försäljning. Under ledning av Erik Modig.
Läs mer
Mediebranschens stora årliga event
Stockholm
MediaWeek
StockholmMediaWeek arrangeras av Sveriges Mediebyråer och är ett seminarium om engagerande och aktuella marknadskommunikations- och mediefrågor, belysta av branschens mest intressanta personligheter.
Läs mer